13.06.2008. / 12:50

Autor: Nina Tomljanović

Slatina

Uhićena trojica pedofila

Sve tri djevojčice su iz jedne obitelji te imaju poteškoća u mentalnom razvoju, no nisu bile smještene u odgovarajuću ustanovu

Policijska uprava Virovitičko-podravska jutros je izvijestila kako je uhitila trojicu pedofila s područja Slatine u dobi od 61, 52 i 49 godina za koje se sumnja da su bludničili i seksualno iskorištavali tri djevojčice stare 14, 17 i 19 godina.

Sve tri djevojčice su iz jedne obitelji te imaju poteškoća u mentalnom razvoju, no nisu bile smještene u odgovarajuću ustanovu.

Dvojica pedofila, 52-godišnjak i 49-godišnjak su od 11. lipnja 2007. godine pa do kraja ožujka ove godine više puta nad djevojčicama počinili kaznena djela bludničenja, podvođenja, spolnog snošaja s djetetom i zadovoljavanja pohote pred djetetom.

Privedeni su nakon kriminalističke istrage u Istražni centar Županijskog suda u Bjelovaru dok je 61-godišnjak pušten da se brani sa slobode.

Vezane vijesti

Južna Koreja odobrila kemijsku kastraciju pedofila

Južna Koreja odobrila kemijsku kastraciju pedofila

U Južnoj Koreji stupio je na snagu zakon koji dopušta komijsku kastraciju osuđenih pedofila, objavilo je u nedjelju ministarstvo pravosuđa, čime je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika