13.06.2008. / 13:02

Autor: Katarina Zorić

Novi album prve dame Francuske

Kolumbija prosvjeduje zbog pjesme Carle Bruni

Kolumbijski ministar smatra da su takve riječi vrlo bolne za Kolumbiju, pogotovo kad ih otpjeva supruga francuskog predsjednika

Kolumbijski ministar vanjskih poslova Fernando Araujo prosvjedovao je u Bogoti zbog teksta jedne od pjesama sa zadnjeg albuma Carle Bruni, supruge francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja.

Prva dama Francuske u pjesmi spominje kolumbijski kokain. "Ti si moja droga, smrtonosnija od afganistanskog heroina, opasnija od kolumbijskog kokaina", stihovi su jedne od pjesama sa zadnjeg albuma Carle Bruni koji će izići tijekom lipnja, a prenio ih je francuski list Le Figaro.

Kolumbijski ministar smatra da su takve riječi vrlo bolne za Kolumbiju, pogotovo kad ih otpjeva supruga francuskog predsjednika. "Žalimo zbog konzumacije kolumbijske droge bez obzira u kojem kontekstu i bez obzira na kojoj razini se to događa. Posljedica su brojne žrtve i nasilje na ulicama Kolumbije i trebali bi slušati stihove koji brane konzumaciju droge Od cijeloga svijeta očekujemo da nam pomogne u borbi protiv nje. Ovo se događa kada se pokušavaju miješati politika i medijski spektakl", rekao je Araujo.

Treći album Carle Bruni trebao bi izići 21. lipnja, a nosi naziv "Kao da se ništa nije dogodilo". Francuski mediji prenose da pjesme na njemu govore o teškim drogama i bivšim ljubavnicima.




Vezane vijesti

Francuske novine tvrde: Carla Bruni je trudna!

Francuske novine tvrde: Carla Bruni je trudna!

U tri godine otkako se udala za francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozya, bivši fotomodel i pjevačica Carla Bruni mnogo se puta morala suočiti s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika