13.06.2008. / 16:11

Autor: Hrvoje Šimičević

Smrt u Klagenfurtu

Borovec: Preminuli navijač je Marin Zubčić

Šestero navijača uhićeno je zbog remećenja javnog reda i mira, dvoje zbog napada na policajce i paljenja bengalki, jedan zbog droge te trojica zbog činjenja kaznenih djela. Potvrđeno je kao je preminuli navijač Marin Zubčić iz Rijeke

Zbog incidenata koji su jučer nastali prije, u tijeku i nakon utakmice Hrvatske i Njemačke, austrijska policija privela je 12 hrvatskih navijača, a do sada je saslušano i pušteno njih devet, kazao je danas glasnogovornik Ravnateljstva policije Krunoslav Borovec.

Službeno je potvrđeno kako je mladić koji je preminuo u klagenfurtskoj bolnici dvadesetdvogodišnji hrvatski navijač Marin Zubčić. Pretpostavlja se da je smrt uzrokovana srčanim udarom.

Šestero navijača uhićeno je zbog remećenja javnog reda i mira, dvoje zbog napada na policajce i paljenja bengalki, jedan zbog droge te trojica zbog činjenja kaznenih djela. Borovec je istaknuo kako su se hrvatski navijači, uz ove pojedine incidente, prije i poslije utakmice ponašali iznimno dobro, dodavši kako austrijske vlasti imaju znatno više problema s navijačima drugih država.

Vezane vijesti

Ronaldo zabio za polufinale Portugala!

Ronaldo zabio za polufinale Portugala!

Pogotkom Cristiana Ronalda u 79. minuti, reprezentacija Portugala zasluženo je u Varšavi pobijedila Češku 1-0 u prvoj četvrtfinalnoj utakmici… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika