14.06.2008. / 13:53

Autor: Hrvoje Šimičević

Italija

Držali kćer u zatočeništvu 18 godina

Mariju Monaco članovi obitelji su zatvorili u malu prostoriju, nakon što je prije 18 godina rodila dječaka iz izvanbračne veze. Marijin sedamnaestogodišnji sin sve je vrijeme živio kod rođaka, nedaleko od kuće u kojoj je ona bila utamničena

Novi slučaj mračnih obiteljskih tajni, sličan onomu vezanom uz prošlost Josepha Fritzla, otkriven je u Italiji. Tamo je policija uhitila tri osobe jer su punih 18 godina u zatočeništvu u malenom gradiću Santa Maria Capua Vetere kod Napulja držali mentalno bolesnu Mariju Monaco.

80-godišnja Anna Rosa Golino, njena 51-godišnja kćer Michelina i 45-godišnji sin Prisca, uhićeni su nakon što je otkriveno da su svoju kćer i sestru Mariju držali zatočenu u maloj sobi u neljudskim uvjetima. 'Utamničena' je nakon što je prije 18 godina rodila dječaka iz izvanbračne veze. Marijin sedamnaestogodišnji sin sve je vrijeme živio kod rođaka, nedaleko od kuće u kojoj je ona bila zatvorena.

Danas 47-godišnja Marija, prevezena je u psihijatrijsku kliniku u Napulju, a policija istražuje je li Marija psihički oboljela zbog zatočeništva ili je poteškoća imala i prije.

Vezane vijesti

Berlusconi poziva Italiju da pomogne Napulju

Berlusconi poziva Italiju da pomogne Napulju

Talijanski premijer Silvio Berlusconi pozvao je u ponedjeljak sve talijanske regije da pomognu u rješavanju problema smeća u Napulju, upozorivši da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika