14.06.2008. / 19:34

Autor: Marko Biočina

ZAGREB

Evakuiran Intersparov hipermarket u Dubravi

Zbog zasad nepoznatih razloga danas oko 18:40 sati evakuiran je zagrebački hipermarket Interspar u Dubravi. Kupci koji su se u to vrijeme nalazili u dućanu putem razglasa bili su zamoljeni da ga hitno napuste zbog „higijensko-sigurnosnih razloga“.

Kako je za Nacional.hr ispričao jedan od očevidaca događaja, nakon objave za evakuaciju je u dućanu nastao pravi stampedo među ljudima koji su pokušavali izaći. Također, nekoliko minuta prije nego što su kupci bili zamoljeni da napuste Interspar, preko razglasa je zatraženo do svih zaposlenika da se prijave svojim nadređenima.

„Sve je to bilo vrlo čudno. Prvo su objavili poziv za sve zaposlenike, više puta se preko razglasa spominjala neka šifra. Nekoliko minuta nakon toga objavili su poziv za evakuaciju kupaca. Nitko nam nije objasnio o čemu se radi, već se samo na razglasu ponavljala obavijest da se od nas traži da napustimo dućan. Normalno je da su se ljudi uspaničarili, mnogi su sa sobom imali i djecu. S obzirom da su svi odjednom potrčali na izlaz nastala je velika gužva, pravi stampedo. Pukom srećom nitko tom prilikom nije nastradao“, ispričao je za Nacional.hr jedan od evakuiranih kupaca.

Pokušali smo kontaktirati mjerodavne u Intersparu kako bi nam objasnili što se to točno dogodilo, no rečeno nam je kako se za izjavu za medije možemo obratiti odjelu marketinga, koji vikendom ne radi te će biti dostupan u ponedjeljak.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika