16.06.2008. / 16:03

Autor: Nina Tomljanović

Međunarodni letovi

Otvoreni letovi Zagreb-Priština

Avioni Croatia Airlinesa Dash 8-Q400 novi su u zrakoplovnoj floti te kompanije, a let između Zagreba i Prištine ići će tri puta tjedno, točnije ponedjeljkom, srijedom i petkom

Iz zračne luke Pleso danas je poletio prvi redoviti međunarodni let između Zagreba i Prištene, objavila je hrvatska zrakoplovna kompanija Croatia Airlines.

Avioni Croatia Airlinesa Dash 8-Q400 novi su u zrakoplovnoj floti te kompanije, a let između Zagreba i Prištine ići će tri puta tjedno, točnije ponedjeljkom, srijedom i petkom. Povratna karta se može kupiti po cijeni od 140 eura u koju nije uključena pristojba zračnih luka i naknada za izdavanje karata.

U prištinskoj je zračnoj luci povodom slijetanja prvog zrakoplova Croatia Airlinesa održana prigodna svečanost, na kojoj je izvršni direktor za marketing i nabavu Croatia Airlinesa Srećko Šimunović izrazio uvjerenje kako će to pridonijeti jačanju prijateljskih i gospodarskih odnosa Hrvatske i Kosova.

Ovo je treći po redu novi ovogodišnji međunarodni let Croatia Airlinesa u Prištinu, nakon što je krajem mjeseca svibnja obavila let u Kopenhagen i krajem ožujka u Duesseldorf. Sutra, prema najavama, slijedi četvrti novi međunarodni let hrvatske zrakoplovne kompanije iz Zagreba u Podgoricu.

Vezane vijesti

Udružuju se Croatia Airlines i Adria Airways?

Udružuju se Croatia Airlines i Adria Airways?

Hrvatski nacionalni prijevoznik Croatia Airlines i slovenski nacionalni prijevoznik Adria Airways mogli bi uskoro početi razgovore o udruživanju,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika