17.06.2008. / 08:51

Autor: Hrvoje Šimičević

Thompson i zagrebački koncert

Kosor: Sanader zatražio istragu zbog suspenzije Gašparca

Potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor kazala je kako je premijer Sanader primio otvoreno pismo Josipa Gašparca u kojem detaljno opisuje događaje vezano uz Thompsonov koncert i prijavu koja je uslijedila, najavivši hitnu istragu slučaja

Premijer Ivo Sanader osobno je naredio da se ispitaju okonosti slučaja suspenzije Josipa Gašparca, kazala je Jadranka Kosor gostujući u emisiji Otvoreno. Gašparac je suspendirani zagrebački inspektor koji je s dužnosti udaljen nakon što je uputio poziv na obavijesni razgovor pjevaču Marku Perkoviću Thompsonu.

Ravnatelj policije Marijan Benko kazao je tada da je Gašparac suspendiran zbog drugih incidenata i nedoličnog ponašanja, a ne prijave.

Potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor kazala je kako je premijer Sanader primio otvoreno pismo Josipa Gašparca u kojem detaljno opisuje događaje vezano uz Thompsonov koncert i prijavu koja je uslijedila, najavivši hitnu istragu a potom otvaranje pitanja odgovornosti za suspenziju Gašparca.

Na kraju je dodala kako se njezina Vlada ne osjeća odgovornom za organizaciju Thompsonova koncerta, 'jer je održan u organizaciji SDP-ova gradonačelnika Milana Bandića'.

Vezane vijesti

Thompson pred zidom?

Thompson pred zidom?

Porezna uprava ustanovila je da nema dokaza da je Marku Perkoviću Thompsonu novac koji je posljednje tri godine dobivao na svoj račun stigao iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika