21.06.2008. / 17:15

Autor: Tanja Molvarec

Slaven Bilić:

"Razočarani smo jer nam je plan bio finale"

Bilić je rako da smo napravili dvije pogreške jer nismo prepoznali situaciju kada smo došli do lopte i kada smo mogli bolje reagirati

Na zaključnoj konferenciji za novinare Slaven Bilić je naglasio da je iznimno ponosan na svoje igrače i cijeli stožer. „Bili smo veliki u ponašanju i kvaliteti igara. Napravili smo velik uspjeh, tri pobjede i opraštamo se bez poraza. Ostaje osjećaj da smo mogli puno više. Mogli smo, naravno, sve tri utakmice u skupini i izgubiti, nogomet je takav, ali naš osobni plan, s kojim se nismo zalijetali u javnost, bio je ulazak u finale. Zato smo sada još više razočarani i tužni”, rekao je Bilić.

Dodao je da su Turci dobro igrali. „Nije nam sudac kriv što nije dopustio izmjenu. Istina, bila su dva prekida kada ju je mogao pozvati, imao je papirić s brojevima u rukama, ali pretpostavljam da su i glavni i četvrti sudac čekali kraj. Da ta duga lopta nije ostala u šesnaestercu, da smo je dalje odbili, vjerojatno bi Rosetti odmah fućkao kraj, ali kako je ostala unutar 16, nije. Ne bi nitko na njegovu mjestu, ne zamjeram mu to”, rekao je naš izbornik.

Dodao je da smo napravili dvije pogreške jer nismo prepoznali situaciju kada smo došli do lopte i kada smo mogli bolje reagirati. Ovako smo Turcima dali priliku da iskoriste situaciju.

Uhićeno 12 navijača a jedan je teže ozlijeđen

Dvanaest je osoba uhićeno a nekoliko ih je lakše ozlijeđeno u neredima koji su izbili na sinoćnjoj utakmici između Hrvatske i Turske, priopćila je bečka policija. Od dvanaest uhićenih šest je hrvatskih državljana, petorica imaju adresu u Austriji, a jedan u BiH U četvrti Ottakring hrvatski navijači bocama su napali turske navijače, a zatim se sukobili s policijom. Veće izgrede spriječila je policija.  Bečka medicinska služba pružila jepomoć nekolicini lakše ozlijeđenih, te jednome teže ozlijeđenom navijaču koji je dobio opekline po tijelu od baklje.

Vezane vijesti

Austrijska policija privela 560 navijača

Uoči završne utakmice Europskog prvenstva između Njemačke i Španjolske, Austrijanci su objavili niz zanimljivih podataka. Primjerice, na dosadašnjih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika