22.06.2008. / 16:10

Autor: Tanja Molvarec

Makedonija

Novinar pisao o ubojstvima koja je on počinio

Sve tri žrtve su pronađene bez odjeće, vezane telefonskom žicom, zadavljene, stavljene u plastične vreće i bačene na različita mjesta

Makedonski novinar Vlado Taneski uhićen je jučer pod sumnjom da je ubio dvije starice Živanu Temelkovsku i Mitru Siljanovsku. Osumnjičen je za ubojstvo I Ljubice Ličovske I za nestanak Gorice Pavleske.

Policija je zaključila da su sve tri žene bile nižeg stupnja obrazovanja. Njegove žrtve su nađene bez odjeće a prije nego što su ubijene bile su seksualno i fizički maltretirane. Sve tri su pronađene bez odjeće, vezane telefonskom žicom, zadavljene, stavljene u plastične vreće i bačene na različita mjesta.

Radeći kao novinar Tanevski je istraživao ta ubojstva pa čak i razgovarao s obitelji žrtava. No, sam je sebe razotkrio kada je u člancima iznio podatke koje ni policija još nije otkrila. Potvrdu da je Tanovski ubojica policija je dobila nakon njegove DNK analize koja se poklapala sa biološkim targovima nađenim kod dvije žtrve za koju su već dvije osobe bile osuđene.

Vezane vijesti

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup mons. Mate Uzinić u ime Dubrovačke biskupije izrazio je duboko žaljenje zbog tragičnog događaja koji se tijekom protekle noći… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika