Objavljeno u Nacionalu br. 658, 2008-06-23

Autor: Plamenko Cvitić

Gazeta

Zbog MORH-a kasne pregovori s EU

Branko Vukelić ne osjeća se odgovornim za kašnjenjeBranko Vukelić ne osjeća se odgovornim za kašnjenje Potrebu žurnog otvaranja novih poglavlja u pregovorima s Europskom Unijom koči Ministarstvo obrane te Glavna inspekcija HV-a. Netransparentna nabava u MORH-u najveći je razlog za neotvaranje poglavlja o javnoj nabavi. Kako se ministar Branko Vukelić ne osjeća izravno odgovornim, Glavna inspekcija HV-a na čelu s Marijanom Marekovićem već je opomenuta da ne obavlja posao koji ima na temelju ovlasti.

Međutim, suprotno očekivanjima, general Mareković oglušuje se na sve sumnjive događaje u javnoj nabavi. Posebice se to odnosi na Upravu za materijalene resurse, koja je i najčešća meta javnih prozivanja u vezi s javnom nabavom. U državnom vrhu sve su nestrpljiviji zbog neučinkovitosti Glavne inspekcije, a često otkrivaju nove afere, posebice u upravama koje kontroliraju Zagorčevi ljudi.

Vezane vijesti

Vukelić odbacuje da je u sukobu s Jelićem

Vukelić odbacuje da je u sukobu s Jelićem

Branko Vukelić, član Predsjedništva i politički tajnik HDZ-a održao je tiskovnu konferenciju s porukom da on i predsjednik gradskog HDZ-a i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika