23.06.2008. / 13:10

Autor: Nina Tomljanović

Križevci

Zbog slame ubio susjeda

Nakon što je križevačka policija obavila očevid, istražna sutkinja Županijskoga suda u Koprivnici Nada Marincil je kazala kako će kaznena prijava za teško ubostvo biti podnesena protiv 67-godišnjeg Jove Novakovića, autoprijevoznika iz Križevaca

Sinoć je u Križevcima nešto iza 20 sati ubijen 44-godišnji Tomo Petranović, zaposlenik Croatia osiguranja.

Nakon što je križevačka policija obavila očevid, istražna sutkinja Županijskoga suda u Koprivnici Nada Marincil je kazala kako će kaznena prijava za teško ubostvo biti podnesena protiv 67-godišnjeg Jove Novakovića, autoprijevoznika iz Križevaca. On je sinoć uhićen i pritvoren.

Prema riječima policije i istražne sutkinje, Petranović i Novaković sinoć su se najprije verbalno sukobili zbog smeća koje nakon žetve ječma Novković nije počistio s ceste u ulici gdje obojica stanuju a nakon toga došlo je i do fizičkog sukoba.

Navodno je Novaković otišao kući po pištolj za koji nema dozvolu te je krenuo za Petranovićem kojeg je pronašao kod susjeda. Novaković je počeo pucati po društvu za stolom među kojem je bio i nesretni Petranović koji je pokušao pobjeći, no nije uspio jer ga je Novaković ustrijelio s tri metka.

Vezane vijesti

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup mons. Mate Uzinić u ime Dubrovačke biskupije izrazio je duboko žaljenje zbog tragičnog događaja koji se tijekom protekle noći… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika