24.06.2008. / 08:41

Autor: Marko Biočina

Televizija

Dijana Čuljak optužena da potajno radi za konkurenciju

Producentska kuća u vlasništvu Šelebajevih je za NovuTV producirala četiri emisije, od kojih su najpoznatije tjedna kronika 'U sridu' i 'Istraga' voditelja Roberta Valdeca. Istovremeno, dolaskom Hloverke Novak Srzić na čelo informativnog programa HTV-a počeo je i profesionalni uspon Dijane Čuljak u toj kući

Nakon brojnih problema u posljednje vrijeme i promjena na mjestu direktora te televizije, novi skandal potresa HTV. Ovaj put u središtu pozornosti našla se HTV-ova novinarka i urednica Dijana Čuljak Šelebaj. Jutarnji list je došao u posjed dokumenata koji dokazuju kako su ona i njezin suprug Vladimir Šelebaj registrirani kao tajni vlasnici tvrtke Core medija, inače kuće koja je producirala brojne emisije na NovojTV. S obzirom da je ta producentska kuća radila na brojnim projektima za konkurentske televizije, nameće se pitanje sukoba interesa, s obzirom da je Dijana Čuljak, zaposlena na HTV-u u tajnosti ustvari radila za konkurenciju.

Inače, sporni Ugovor o tajnom društvu sklopile su tri strane, Dijana Čuljak Šelebaj, njezin suprug i njihov odvjetnik koji prema javnosti i pravnim subjektima nastupa kao vlasnik, iako to nije. Na pitanje tko je pravi vlasnik odgovor daju stavke ugovora u kojima je određeno kako se niti jedna odluka o tvrtki ne može donijeti bez suglasnosti oba tajna člana.

Producentska kuća u vlasništvu Šelebajevih je za NovuTV producirala četiri emisije, od kojih su najpoznatije tjedna kronika 'U sridu' i 'Istraga' voditelja Roberta Valdeca. Istovremeno, dolaskom Hloverke Novak Srzić na čelo informativnog programa HTV-a počeo je i profesionalni uspon Dijane Čuljak u toj kući, tako da danas uređuje jednu od iznimno popularnih političkih emisija Otvoreno i slovi kao jedna od najmoćnijih žena na HTV-u.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika