24.06.2008. / 09:16

Autor: Nina Tomljanović

Veliki povratak

Lepa Brena snima za Dallas Records

Zanimljivo će biti za vidjeti kako će se Brenin album prodavati u Hrvatskoj te da li će prodaja prestići Severinin album čija potražnja ruši sve rekorde te "Dallas Recordsu" donosi ogromne prihode

Nakon 19 godina stanke, najpopularnija folk pjevačica bivše Jugoslavije Lepa Brena ponovo izdaje album koji bi u Hrvatskoj trebao izići početkom srpnja u izdanju diskografske kuće "Dallas Records", piše portal sutra.hr.To je njezin sedamnaesti studijski album, a na njemu se nalazi deset novih pjesama.

Prema informacijama iz Beograda, Brenin novi album trebao bi biti vrlo sličan vremenu kada su se njezine ploče i kasete prodavale u tisućama primjeraka. Na njemu će biti balada kao što je pjesma "Golube" i "Ja nemam drugi dom", ali i klasičnih poskočica poput megahitova "Hajde da se volimo", "Duge noge" i "Mile voli disko".

Zanimljivo će biti za vidjeti kako će se Brenin album prodavati u Hrvatskoj te da li će prodaja prestići Severinin album čija potražnja ruši sve rekorde te "Dallas Recordsu" donosi ogromne prihode.

Slovenska diskografska kuća do sada je izdavala isključivo domaće pop glazbenike i one koji su koketirali sa zabavnjacima, no očito je da ove godine planira promijeniti dosadašnji režim poslovanja.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika