27.06.2008. / 11:24

Autor: Tanja Molvarec

Brak u krizi

Madonnin suprug Guy Ritchie napustio Kabalu

"Kabala je oduvijek više bila religija za Madonnu koju je Guy prihvatio jer ju je ona toliko poštivala . Međutim, sada se jednom zauvijek odrekao te vjere", rekao je izvor blizak paru

Brak Madonne i Guya Ritchieja je još više narušen nakon što je Ritchie najavio svojoj supruzi odluku da napušta Kabalu. Madonna je odana toj mističnoj židovskoj religiji pa ju je i pogodila ta suprugova odluka, piše The Sun.

Unatoč tome što se još nisu službeno razveli a nedavno im je odobreno i posvajanje malog Davida, Guy Ritchie i Madonna vode odvojene živote. "Kabala je oduvijek više bila religija za Madonnu koju je Guy prihvatio jer ju je ona toliko poštivala . Međutim, sada se jednom zauvijek odrekao te vjere", rekao je izvor blizak paru.

Početkom ove godine magazin Sun je objavio priču da Madonna i njezin suprug spavaju u istoj kući ali u zasebnim sobama. No, ostali su zajedno zbog djece. Madonna je nedavno potvrdila da joj je brak ugrožen.

Vezane vijesti

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Osnivač francuske krajnje desne Nacionalne fronte Jean-Marie Le Pen je rekao u četvrtak da će nagovoriti svoju kćer Marinu, koja ga je naslijedila na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika