30.06.2008. / 09:16

Autor: Marko Biočina

Svađa bivših partnera

Friščić: HNS se raspada zbog Čačića

Nakon svih optužbi koje je zbog svoje smjene s pozicije varaždinskog župana na račun HSS-a uputio Radimir Čačić, jednako oštro uzvratio mu je i predsjednik te stranke Josip Friščić. Friščić tvrdi kako Čačić ima velikih problema unutar vlastite stranek, te da napadima na druge želi privući što više medijske pozornosti na sebe.

"Stranka Radimira Čačića raspada se njegovim dolaskom na čelo, HNS napuštaju istaknuti članovi poput Lesara. Zato on vrijeđanjima drugih stranaka pokušava privući pozornost", smatra Friščić i naglašava kako se Čačić kao župan najviše kompromitirao sam, jer je dok je obnašao tu dužnost najavio kako se planira kandidirati za mjesto gradonačelnika Zagreba.

"Čačić je čovjek koji je kao župan jedne županije istaknuo kandidaturu za gradonačelnika grada u drugoj županiji. Toliko o vjerodostojnosti. I ta će će ideja propasti, ako i ona kad se kandidirao za premijera", rekao je Friščić, te dodao kako je Čačić svoju političku vjerodostojnost zorno pokazao u proteklih godinu dana kada je više puta mijenjao saveznike na političkoj sceni.

"Čačić je kampanju počeo samostalno kao kandidat za premijera. Kad je postao predsjednik stranke otvoreno se nudio HDZ-u, a kad mu ni to nije uspjelo, opet se vratio SDP-u i okrenuo protiv HDZ-a", kaže Friščić.

Vezane vijesti

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Josip Friščić, bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i bivši čelnik Hrvatske seljačke stranke (HSS-a), HDZ-ovog koalicijskog partnera u bivšoj Vladi,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika