30.06.2008. / 13:42

Autor: Nina Tomljanović

Sigurnosno-obavještajna agencija

SOA otvorila svoje internetske stranice

Građani mogu pronaći informacije o samoj agenciji, podatke o njezinu ustroju, o tome tko nadzire njezin rad, shemu cijelog obavještajnog sustava, područja njezina rada (protuobavještajni i obavještajni rad, terorizam, ratni zločini i nestale osobe, organizirani kriminal)

Sigurnosno-obavještajna agencija (SOA) danas je u rad pustila svoje internetske stranice (www.soa.hr) na kojoj će se moći naći brojne informacije korisne građanima.

Sadržaj stranice je informativan i edukativan. Tako građani mogu pronaći informacije o samoj agenciji, podatke o njezinu ustroju, o tome tko nadzire njezin rad, shemu cijelog obavještajnog sustava, područja njezina rada (protuobavještajni i obavještajni rad, terorizam, ratni zločini i nestale osobe, organizirani kriminal). Uz sve navedeno, SOA će na svojim stranicama davati priopćenja, a može se naći obrazac za primanje u tajnu službu.

Praksa u svijetu je inače takva da gotovo sve tajne službe imaju svoje internetske stranice.

Vezane vijesti

Što se dogodi na internetu u jednoj minuti?

Što se dogodi na internetu u jednoj minuti?

Intel je zbrojio i analizirao globalni internetski promet. Dobiveni rezultati daju sliku rasta interneta i dinamike korištenja određenih usluga.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika