Objavljeno u Nacionalu br. 659, 2008-06-30

Autor: Mislav Šimatović

Karijera i novac

Ruski posao Ericssona Nikole vrijedan 26 milijuna kuna

BIZNIS U ZNDu Gordana Kovačević,predsjednica uprave Ericssona Nikole Tesle, ističe da je tržište Zajednice Neovisnih Zemalja, među važnijima za tu kompanijuBIZNIS U ZNDu Gordana Kovačević,predsjednica uprave Ericssona Nikole Tesle, ističe da je tržište Zajednice Neovisnih Zemalja, među važnijima za tu kompanijuKompanija Ericsson Nikola Tesla je u Rusiji s integratorima TechnoServ i Micro Technologies, a za potrebe velikog ruskog telekom operatora Svyazinvest, ugovorila proširenje i modernizaciju fiksne telekomunikacijske mreže u gradovima Omsku, Krasnojarsku, Sajanogorsku, Irkutsku i Orenburgu. Uz to, u Krasnojarsku je ugovorena i isporuka sustava za prijenos podataka putem optičkih medija. Ukupna vrijednost ugovorenih poslova veća je od 26 milijuna kuna.

Istodobno, u Kazahstanu su potpisani ugovori za isporuku novih i proširenje postojećih MX ONE poslovnih sustava, i to za velike poslovne korisnike u Astani i Almatyju. Vrijednost ugovora veća je od 1,5 milijuna kuna.

“Na području Zajednice Neovisnih Država, koje je važno tržište Ericssona Nikole Tesle, ulažemo velike napore, ali ostvarujemo i uspjehe u plasmanu opreme za komunikacijske sustave. Imamo dobre partnerske odnose s našim tradicionalnim kupcima, a kontinuirano proširujemo i bazu novih, što rezultira dobrim financijskim rezultatima na tom tržištu”, priopćili su iz Ericssona Nikole Tesle.

Vezane vijesti

Tko je prvi pustio LTE mrežu u upotrebu? HT ili Vip?

Tko je prvi pustio LTE mrežu u upotrebu? HT ili Vip?

Da je borba na tržištu telekomunikacija bespoštedna najbolje govori informacija da su i Hrvatski Telekom i Vipnet danas u pogon pustili komercijalnu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika