30.06.2008. / 17:22

Autor: Petra Horvat

Split

Kerum kandidat na lokalnim izborima 2009.

Željko Kerum je najavio i mogućnost osnivanja samostalne "Kerumove liste"

Splitski poduzetnik Željko Kerum danas je najavio kako će se kandidirati na lokalnim izborima u Hrvatskoj 2009. "U idućem mandatu, nakon izbora, utjecat ću na vlast u Splitu i u Splitsko-dalmatinskoj županiji", izjavio je vlasnik tvrtke "Kerum" koja slavi svoju osamnaestu godišnjicu.

Kerum je dodao ikako još nije odlučio hoće li se kandidirati na izborima iduće godine, te je, u tom kontekstu, najavio mogućnost formiranja "Kerumove liste" koja se neće priklanjati ni lijevoj ni desnoj opciji. "Političke opcije će se priklanjati nama, a mi nećemo ići ni u jednu političku opciju, mi smo samostalni", zaključio je Kerum.

Prema procjeni revizorske kuće, njegova tvrtka vrijedi 530 milijuna eura, a dugovi bankama iznose 100 milijuna eura. "U Splitu ću u idućih tri do pet godina utrošiti oko pola milijarde eura za izgradnju 700 000 četvornih metara prostora", najavio je Kerum daljnje investicije.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika