01.07.2008. / 10:05

Autor: Nina Tomljanović

Zagreb

Otkriven identitet ubijenog muškarca

Nakon što je ispalio nekoliko hitaca u svoju žrtvu, nepoznati ubojica je pobjegao u maksimirsku šumu gdje su za njim intenzivno tragali policajci sa psima

Sinoć je u Maksimiru oko 22.45 sati, sa više hitaca iz vatrenog oružja ustrjeljen 42-godišnji Tripo Penović iz Pule, koji je nakon ranjavanja prevezen u KBC Zagreb gdje je i preminuo, izvijestila je zagrebačka policija.

Zbog kriminalističke obrade i potrage za ubojicom u policiji za sada ne žele otkriti ostale pojedinosti osim da je na Penovića pucano na autobusnoj stanici u Ulici Prilesje u blizini parka Maksimir. Prema riječima očevidaca na njega je ispaljeno oko pet hitaca, a nepoznati ubojica je zatim pobjegao u maksimirsku šumu gdje su za njim intenzivno tragali policajci sa psima.

Kako doznajemo, nakon pucnjave je na mjesto zločina stigao i načelnik Policijske uprave zagrebačke Ivica Tolušić, njegov zamjenik Mihael Varga te načelnik sektora kriminalističke policije Božo Guvo.

Vezane vijesti

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup mons. Mate Uzinić u ime Dubrovačke biskupije izrazio je duboko žaljenje zbog tragičnog događaja koji se tijekom protekle noći… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika