02.07.2008. / 11:47

Autor: Nina Tomljanović

Ubojica Kristine Šušnjare

Luka Pezelj: Kristina mi je u snu rekla da se ubijem

Pezelj je razbio staklo te se izrezao po vratu i rukama, no čuvari su reagirali na vrijeme tako da njegove ozlijede nisu bile opasne po život. Njegova majka ranije je upozorila čuvare da pojačaju nadzor nad njezinim sinom jer joj je ranije bio kazao kako je jedne noći sanjao Kristinu koja mu je u snu rekla da se ubije

Luka Pezelj (26), ubojica 21-godišnje Kristine Šušnjare iz Trilja pokušao je izvršiti suicid u zatvorskoj čeliji na splitskim Bilicama, gdje je čekao nastavak suđenja.

Pezelj je razbio staklo te se izrezao po vratu i rukama, no čuvari su reagirali na vrijeme tako da njegove ozlijede nisu bile opasne po život. Njegova majka ranije je upozorila čuvare da pojačaju nadzor nad njezinim sinom jer joj je ranije bio kazao kako je jedne noći sanjao Kristinu koja mu je u snu rekla da se ubije. "Sanjao sam Kristinu i rekla mi je da se ubijem", kazao je Luka Pezelj, optužen za pokušaj silovanja i okrutno ubojstvo Kristine Šušnjare, svojoj majci.

Pri posljednjem preuzimanju odjeća za pranje, Pezelj je ostavio majci poruku u kojoj je pisalo: "Zbogom"! umjesto, "vidimo se"!, kako je ranije pisao. To je dodatno potaklo njegovu majku da upozori čuvare na mogući suicid koji bi Pezelj mogao izvršiti.

Podsjetimo, Pezelja terete da je Kristinu ubio na osobito okrutan i krajnje podmukao način kako bi prikrio pokušaj silovanja. Optužen je da je 5. siječnja ove godine, u večernjim satima Kristini Šušnjari ponudio prijevoz od Trilja do Sinja. Djevojka ga je već otprije poznavala te je ne sluteći ništa sjela u njegov automobil. Pezelja ju je pod izgovorom kako mora otići do svoje kuće po novac, odvezao do pustog mjesta na kojem je zatražio spolni odnos. Kada ga je odbila, počeo ju je udarati po tijelu i glavi te gušiti. Skinuo joj je odjeću, no djevojka se snažno opirala pa ju nije uspio silovati.

Kako bi prikrio pokušaj silovanja i onemogućio ju da ga prijavi za pokušaj, uzeo je metalni odvijač i s više udaraca po glavi i tijelu ubio svoju žrtvu. Nakon toga, odvezao je tijelo na pusto mjesto u Docu Donjem i bacio ga u ponor te prekrio granjem.

Vezane vijesti

Luka Pezelj pokušao se ubiti

Luka Pezelj koji je osuđen na 31 godinu zatvora zbog ubojstva 21-godišnje Kristine Šušnjare,  jučer se u splitskom zatvoru u Bilicama pokušao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika