03.07.2008. / 08:33

Autor: Katarina Zorić

OBRAČUN U ČAKOVCU

Masovna tučnjava Torcide i Bad Blue Boysa

Trenutno se ne zna koja je navijačka skupina započela sukob, a prema prvim policijskim podacima više je ozlijeđenih navijača


Sinoć oko 22 sata u središtu Čakovca došlo je do masovne tučnjave između stitinjak navijača Hajduka i Dinama. Pripadnici Torcide i Bad Blue Boysa našli su se u Čakovcu nakon što su jučer pratili prijateljske utakmice svojih klubova u Sloveniji.

Prema neslužbenim podacima, i prije tog sukoba navijači su radili izgrede u gradu, ali najžešći obračun dogodio se sinoć u samom centru grada,u Zrinsko-Frankopanskoj ulici. Na mjesto događaja izišao je veći broj policajaca Policijske uprave međimurske kako bi smirili situaciju, no navijači su se sukobili i s njima.

Trenutno se ne zna koja je navijačka skupina započela sukob, a prema prvim policijskim podacima više je ozlijeđenih navijača. Lakše tjelesne ozljede zadobio je i jedan policajac te je oštećeno policijsko vozilo. Kako se doznaje, policija je privela više izgrednika. Tragajući za navijačima koji su pobjegli, policija je na izlazu iz Čakovca zaustavljala svaki automobil sa zagrebačkim tablicama.

Vezane vijesti

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

Europska nogometna organizacija (UEFA) kaznila je Hrvatski nogometni savez (HNS) s 80.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja hrvatskih navijača na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika