05.07.2008. / 09:52

Autor: Nina Tomljanović

Transfer

Rukavina odlazi u grčki Panathinaikos

Mladi nogometaš je s Hajdukom imao ugovor do 2012. godine, ali uz dogovor da može napustiti klub i prije isteka tog roka ukoliko mu se ukaže prilika

Napadač splitskog Hajduka Ante Rukavina danas će otputovati u Atenu gdje bi trebao potpisati četverogodišnji ugovor s grčkim Panathinaikosom, priopćeno je iz Hajduka.

Prema neslužbenim informacijama, Rukavininim odlaskom bi Hajduku pripala odšteta između 2,5 i tri milijuna eura. Mladi nogometaš je s Hajdukom imao ugovor do 2012. godine, ali uz dogovor da može napustiti klub i prije isteka tog roka ukoliko mu se ukaže prilika.

S njim bi u Atenu trebao otputovati i sporstki direktor Hajduka Ivan Buljan. On je sinoć na konferenciji za novinare u Splitu kazao kako je odlazak Rukavine veliki gubitak za Hajduk, ali je za Rukavinu takav rasplet možda bolji."Gubimo jednog bisera", rekao je Buljan.

Prije godinu i pol, Rukavina je iz prešao u Hajduk kao jedan od najtalentiranijih mladih hrvatskih nogometaša, ali po mišljenjima većine nogometnih stručnjaka njegov talenat nije došao do izražaja u splitskom klubu.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika