07.07.2008. / 14:30

Autor: Nina Tomljanović

Ljubljana

Janša: Otvoreni problemi se rješavaju

Janša je naglasio kako između dviju država postoji vrlo intenzivna gospodarska, kulturna i druga suradnja, kao i suradnja koja se odnosi na pitanje europskih procesa

Uoči sutrašnjeg posjeta ministra vanjskih poslova i europskih integracija Gordana Jandrokovića Sloveniji, slovenski premijer Janez Janša taj je posjet ocijenio dobrodošlim te je naglasio da se otvoreni problemi, koji su u međudržavnim odnosima najteži, rješavaju, prenosi slovenska agencija STA.

Ipak, Janša kaže kako ne očekuje bitne promijene ili da će izrasti bilo kakva inicijativa Jandrokovićevim posjetom.

Dodao je da se nove inicijative ne mogu očekivati "sada kada komisije, koje smo osnovali, obavljaju svoj posao“ i da, kako je rekao, mora najprije pričekati njihove prijedloge i vidjeti je li izabrani put bio ispravan, odnosno da li donosi rezultate.

Janša je naglasio kako između dviju država postoji vrlo intenzivna gospodarska, kulturna i druga suradnja, kao i suradnja koja se odnosi na pitanje europskih procesa dodavši kako ni izdaleka nije točno da je sve ograničeno samo na nekoliko pitanja u kojima još tražimo rješenje.

Vezane vijesti

Janšina stranka ima najveću potporu slovenskih birača

Janšina stranka ima najveću potporu slovenskih birača

Slovenska demokratska stranka (SDS) koju vodi premijer Janez Janša trenutačno ima najveću potporu slovenskih birača, a na drugom i trećem mjestu su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika