08.07.2008. / 08:40

Autor: Plamenko Cvitić

Tajna večera

Softić proslavio skandal s Dijanom Čuljak

Krajem prošlog tjedna na večeri u restoranu “Kod Pere” na vrhu Schlosserovih stuba u Zagrebu Edvin Softić proslavio je otvaranje skandala u koji je upletena HTV-ova urednica Dijana Čuljak, koju je upravo Softić optužio za sukob interesa, jer je navodno surađivala s Novom TV u vrijeme dok je radila na HTV-u. Taj skandal u medijskim se krugovima doživljava kao napad na vodstvo HTV-a, u prvom redu na Vanju Sutlića i Hloverku Novak-Srzić.

U Softićevu društvu te su se večeri našli bračni par Miroslav i Pupa Lilić te estradna producentica Marina Marinović. Kako doznaje Nacional, te se večeri očekivao i dolazak Mateja Majića, kojeg neki navode kao glavnog konzultanta Softićeva udara na urednike i čelništvo HTV-a.

Povjerenstvo koje bi trebalo ispitati Softićeve navode još nije počelo raditi jer su mu poslane kopije spornih ugovora, a ne originali, no čak i da se potvrde tvrdnje o sukobu interesa Dijane Čuljak, za to odgovornost ne bi mogli snositi sadašnji čelnici HTV-a, nego oni koji su bili na čelnim funkcijama 2004. i 2005.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika