09.07.2008. / 17:55

Autor: Katarina Zorić

PRIOPĆENJE

SDP reagirao na priopćenja sportskih saveza

Ured za odnose s javnošću SDP-a ističe kako je upravo vlada Ivice Račana donijela Odluku o kriterijima za dodjelu novčane nagrade za vrhunska sportska postignuća

Nakon reakcija više sportskih saveza na istupe saborskih zastupnika SDP-a o rebalansu proračuna u dijelu koji se odnosi na šport, priopćenjem se danas oglasio Ured za odnose s javnošću SDP-a. Ističu kako je upravo vlada Ivice Račana donijela Odluku o kriterijima za dodjelu novčane nagrade za vrhunska sportska postignuća.

U priopćenju stoji kako reagiraju na "insinuacije da 'SDP zaustavlja sport', 'da se ne veseli uspjesima naših vrhunskih sportaša'" te se navodi "kako je upravo koalicijska Vlada na čelu s Ivicom Račanom 2003. godine donijela Odluku o kriterijima za dodjelu novčane nagrade za vrhunska sportska postignuća koja se uz manje dopune i danas primjenjuje".

SDP-ov ured za odnose s javnošću priopćenje je poslao Hrvatskom olimpijskom (HOO) odboru, Hrvatskom vaterpolskom savezu, Hrvatskom školskom športskom savezu i Hrvatskom rukometnom savezu.

Vezane vijesti

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

Odstup ministrice zaštite okoliša Mirele Holy, koja je prošlog tjedna napustila vladu Zorana Milanovića, počinje izazivati sve veću zabrinutost… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika