13.08.2002. / 00:00

Autor: Krsto Cviić

SRBIJA

MILOŠEVIĆ PREDLAŽE ŠEŠELJA ZA PREDSJEDNIKA SRBIJE

SPORAZUM SOCIJALISTA I RADIKALA

MILOŠEVIĆ PREDLAŽE ŠEŠELJA ZA PREDSJEDNIKA SRBIJE

Kako javlja radio «B92», iako Srpski socijalisti (SPS) već nekoliko dana prikupljaju potpise za predsjedničku kandidaturu Slobodana Miloševića, on je svojim pristašama iz Haaga poručio da takvu ideju ne prihvaća. Slobodan Milošević se u pismu koje je dostavio socijalistima i radikalima založio za zajednički izlazak opozicije na predsjedničke izbore u Srbiji i predložio vođu radikala Vojislava Šešelja za zajedničkog predsjedničkog kandidata. Milošević u pismu koje je napisao rukom navodi da «embrij jedinstvenog pozicijskog bloka trebaju biti one partije koje su činile Vladu narodnog jedinstva do 2000. godine i koje su za vrijeme rata u toj vladi i na sve druge načine branile zemlju». Milošević je pismo završio porukom «do pobjede!!!»
Sociolog Slobodan Antonić u izjavi koju je dao za «B92» ocijenio je pak da prijedlog Slobodana Miloševića o zajedničkom kandidatu može donijeti izvjesne glasove Vojislavu Šešelju, koji će na sve načine pokušati iskoristiti tu podršku, ali da sigurno ne može imati bitnog utjecaja za krajnji rezultat izbora.

Vezane vijesti

Milošević: polagao sam temelje za budućnost

Milošević: polagao sam temelje za budućnost

Kandidat za predsjednika HDZ-a Domagoj Ivan Milošević rekao je večeras, nakon neslužbenih informacija po kojima je on dobio najmanje glasova… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika