11.07.2008. / 09:33

Autor: Nina Tomljanović

Vozio pijan

Željko Žužić uhvaćen s 2,75 promila

Policija ga je kaznila sa novčanom kaznom od sedam tisuća kuna i zabranom vožnje od šest mjeseci.

Željko Žužić, otac Hrvoja Žužića koji je vozeći pijan skrivio prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradala djevojka, uhvaćen je u vožnji u pijanom stanju s čak 2,75 promila alkohola u krvi.

Ulovljen je u noći sa 29. na 30. svibnja i te je večeri bio zaustavljen čak dva puta. Prvi put je odbio alkotestiranje i, premda su mu policajci zabranili vožnju, ušao je u automobil i otišao. Kasnije ga je policija privela u Jedinicu za zadržavanje, gdje je ostao do otriježnjenja. Na Prekršajnom sudu u Zagrebu kažnjen je sa novčanom kaznom od sedam tisuća kuna i zabranom vožnje od šest mjeseci.

Njegov sin, 23-godišnji Hrvoje služi 5-godišnju zatvorsku kaznu zbog prometne nesreće koju je skrivio 1.kolovoza prošle godine kada je vozio s najmanje 2,15 promila alkohola u krvi i nedopuštenom brzinom od 111 kilometara na sat. "BMW-om 745" zabio se u stražnji dio automobila u kojem je poginula 19-godišnja Ružica Pavić, dok je 22-godišnjem vozaču Hrvoju Matijašiću teško ozlijeđena kičma, zbog čega su mu djelomično oduzeti udovi.

Vezane vijesti

Sukob interesa: Tajkunu Željku Žužiću u sporu sudi supruga?

Sukob interesa: Tajkunu Željku Žužiću u sporu sudi supruga?

Na Općinskom sudu u Velikoj Gorici sutkinja Vesna Žužić, supruga vlasnika Soliduma Željka Žužića i majka Hrvoja Žužića osuđenog na pet godina zatvora… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika