11.07.2008. / 12:09

Autor: Nina Tomljanović

Rijeka Sava

Muškarac se utopio izvlačeći ženu koja je pala s traktorom u rijeku

48-godišnja žena se, prema riječima policije, vozeći na skelu traktor s prikolicom, na kojoj je bila krava, zbog do sada neutvrđenih razloga nije zaustavila već je prednjim djelom traktora udarila u podignuti pristupni most na skeli.

Jedna se osoba utopila u nesreći koja se jučer dogodila u rijeci Savi između mjesta Mužilovčice i Bobovca, izvijestila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

48-godišnja žena se, prema riječima policije, vozeći na skelu traktor s prikolicom, na kojoj je bila krava, zbog do sada neutvrđenih razloga nije zaustavila već je prednjim djelom traktora udarila u podignuti pristupni most na skeli. U rijeku su za njom skočili 57-godišnji suprug i skelar koji su je izvukli iz rijeke, ali suprug nije uspio isplivati na površinu.

Korito rijeke su pretraživali ronioci Specijalne jedinice policije Alfa, no tijelo supruga nisu uspijeli pronaći. Jučer se zbog noći nije moglo pristupiti terenu tako da će se pretraga tijela i traktora s kravom nastaviti danas, navodi policija.

Vezane vijesti

Kurečić: Vlada u korita rijeka ponovno vraća šljunčare

Kurečić: Vlada u korita rijeka ponovno vraća šljunčare

Nacrtom prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o vodama iz 2009. godine, Hrvatska vlada kao odgovor na gospodarsku krizu i zbog ‘znatnih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika