12.07.2008. / 14:16

Autor: Petra Horvat

Slatina i Osijek

Dodijeljeno 19 stanova ratnim vojnim invalidima

Stanovi su dodijeljeni hrvatskim ratnim vojnim invalidima s invalidnošću od 30 do 80 posto

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor danas je u Slatini uručila ključeve i rješenja za useljenje u 19 stanova hrvatskim ratnim vojnim invalidima i članovima obitelji poginulih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata.

U Slatini je dodijeljeno 12, a u osijeku 7 stanova, a Jadranka Kosor je istaknula kako je ukupna vrijednost investicije oko 13 milijuna kuna. Prema podacima ministrice, od 2004. godine zbrinuto je 4 416 hrvatskih ratnih vojnih invalida, na što je potrošeno 1,3 milijarde kuna. "Trenutno se gradi 207 stanova, a u tijeku je priprema za izgradnju još 645 njih", rekla je ministrica i dodala kako je za spomenute projekte u pripremi 357 zemljišta. Ministrica tvrdi kako su stambeno zbrinuti svi stopostotni hrvatski ratni vojni invalidi.

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti najavilo je kako će uskoro biti dodijeljena rješenja i ključevi za 15 stanova u Karlovcu i 30 stanova u Trilju.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika