14.07.2008. / 14:00

Autor: Jelena Badovinac

intervju

Ecija Ojdanić progovorila o bolnom razvodu i novoj ljubavi

Splitska glumica koja tumači glavnu ulogu u filmu \"Tri priče o nespavanju\", čija će premijera biti na skorašnjem Pula Film Festivalu, za Extru iskreno govori o bolnom razvodu, novoj ljubavi te trogodišnjoj kćeri Cviti

Zadnjih godinu i pol dana mediji su se glumicom Ecijom Ojdanić uglavnom bavili samo iz jednog razloga - zbog rastave od supruga Ante Viljca kojeg je prijavila jer ju je zlostavljao. Teška rastava i javna prepucavanja sigurno su ostavili traga na njoj, no, osim ako ona jako dobro ne glumi pred novinarima, čini mi se da je to sve daleko iza nje. Odradila je fotosession na velikoj vrućini bez imalo pogovora, o bivšem suprugu nije govorila s nimalo gorčine i bijesa, a svaki odgovor joj je ni rečenica previše ni rečenica premalo. Nakon što je na terasi splitskog hotela Park "smazala“ dva sendviča od pršuta, odnosno kruh je ostavila, a pršut izvukla, započele smo intervju razgovorom o njezinoj glavnoj ulozi u filmu "Tri priče o nespavanju“ koji će za dva tjedna biti premijerno prikazan na Pula Film Festivalu. A da nas nisu napadali silni komarci i da njezina trogodišnja kći Cvita nije plačljivo rekla na telefon: "Mama ja neću na spavanje dok ti ne dođeš“, ostale bismo razgovarati sigurno do dugo u noć jer je 35-godišnja glumica vrlo zabavna i duhovita žena.  

EXTRA: Film "Tri priče o nespavanju“ redatelja Tomislava Žire Radića vrlo je neobičan, između ostalog po tome što u njemu uopće nema glazbe, ali i zato što se sve događa u jednoj noći.

- Bilo je jako lijepo snimati taj film. Glumim glavnu ulogu u jednoj od tri priče, majku koju usred noći probudi dvomjesečno dijete i koje ona nikako ne može umiriti. Sve se događa u jednoj noći u kojoj je ona budna i pokušava doći do muža koji radi kao taksist, no zapravo je kod ljubavnice, što ona saznaje na kraju filma. Sve to začinjeno je svađom sa svekrvom. Na kraju filma shvaća da je njezin život totalno krivo postavljen. Zanimljivo je i da je film sniman gotovo s prirodnom rasvjetom. Možda više dokumentarno. Neki koji su ga pogledali kažu da je čak smiješan. To je film o strahu od promjena u životu. Drago mi je da sam odigrala tu ulogu. 

VIŠE U TISKANOM IZDANJU

Fotogalerija

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika