14.07.2008. / 17:00

Autor: Branka Prica

Ispovijest Josipe Kusić i Dine Bubičića

Miss i Mister Hrvatske: Jači smo od svih skandala

Hrvatske otkrivaju detalje iz svoje prošlosti: misica govori o tome kako je za džeparac svirala na sprovodima te da je trenutno nesretno zaljubljena, a Mister iskreno progovara o svojoj burnoj prošlosti te opisuje dane provedene u zatvoru

Pobjednici zadnjeg izbora ljepote u Hrvatskoj, Miss Josipa Kusić i Mister Dino Bubičić, pored dobrog izgleda imaju mnogo toga zajedničkog. Oboje su ambiciozni i društveni, a tijekom finala izbora zbližili su se i hrabrili jedno drugo. Nakon osvojene titule oboje su iznenađeni interesom javnosti za detalje njihova privatnog života, kao i količinom komentara od kojih su jedni pozitivni dok drugi prelaze granicu dobrog ukusa.

Imoćanka Josipa Kusić, koja je u izbor za Miss Hrvatske ušla kao pobjednica izbora za Miss Zagreba, ispričala je kako je još nakon te prve osvojene titule shvatila da za javno eksponiranje trebaju hrabrost i samopouzdanje. Kako kaže, doživjela je mnogo ružnih komentara zato što u Zagrebu živi tek od rujna prošle godine, ali odmah je dala do znanja da smatra kako zaslužuje pobjedu na natjecanju. "Ako gradonačelnik Zagreba može biti Hercegovac, zašto onda Miss Zagreba ne bi bila Dalmatinka", samouvjereno je tada rekla. I Mister Hrvatske Dino Bubičić burno proživljava svoje trenutke slave. Kako je rekao, kad se prijavljivao za izbor, nije ni pomislio da će mu titula najljepšega donijeti skandal zbog njegove turbulentne prošlosti. Na internetskim portalima obznanjeno je da je 26-godišnji Dino Bubičić prije šest godina proveo deset mjeseci u zatvoru zbog preprodaje sintetičkih droga pa je već dva dana nakon izbora dovedeno u pitanje hoće li Mister zadržati lentu. 

U razgovoru za Extru otkrio je niz potresnih pojedinosti koje su ga dovele na pogrešnu stranu zakona.....

...više u tiskanom izdanju

Fotogalerija

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika