15.07.2008. / 08:00

Autor: Nina Tomljanović

Petogodišnja zatvorska kazna

Hrvoju Žužiću prekinuta kazna na 15 dana

Sudac za izvršenje kazne je, kako tvrdi jedan od Žužićevih odvjetnika Ante Mudanić, zatvoreniku odobrio privremeni prekid kako bi mogao otići na operaciju lijevog ramena

Hrvoju Žužiću, sinu poznatog velikogoričkog poduzetnika, koji je prošloga ljeta pijan skrivio tešku prometnu nesreću, će na 15 dana biti prekinuta kazna zatvora od pet godina.

Sudac za izvršenje kazne je, kako tvrdi jedan od Žužićevih odvjetnika Ante Mudanić, zatvoreniku odobrio privremeni prekid kako bi mogao otići na operaciju lijevog ramena."Smatramo kako to nije dovoljno vremena za operaciju i liječenje pa smo uložili žalbu", rekao je Madunić.

Državno odvjetništvo se također žalilo zbog iste odluke, a očekuje se i odluka izvanraspravnog sudskog vijeća.

23-godišnji Hrvoje služi 5-godišnju zatvorsku kaznu zbog prometne nesreće koju je skrivio 1.kolovoza prošle godine kada je vozio s najmanje 2,15 promila alkohola u krvi i nedopuštenom brzinom od 111 kilometara na sat. "BMW-om 745" zabio se u stražnji dio automobila u kojem je poginula 19-godišnja Ružica Pavić, dok je 22-godišnjem vozaču Hrvoju Matijašiću teško ozlijeđena kičma, zbog čega su mu djelomično oduzeti udovi.

Vezane vijesti

Željko Žužić uhvaćen s 2,75 promila

Željko Žužić, otac Hrvoja Žužića koji je vozeći pijan skrivio prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradala djevojka, uhvaćen je u vožnji u pijanom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika