17.07.2008. / 08:45

Autor: Marko Biočina

Prometni prekršaj

Ante Gotovac uhvaćen kako vozi u pješačkoj zoni

Vrlo je teško shvatiti što je Gotovac uopće tamo radio s automobilom, a još teže je shvatiti kamo je krenuo, jer da je nastavio voziti još stotinjak metara u smjeru u kojem je okrenut njegov automobil na slici došao bi na sam Trg bana Jelačića.

Ante Gotovac, kontroverzni zagrebački poduzetnik, inače u javnosti najpoznatiji kao suprug starlete i bivše misice Simone Gotovac jučer nije imao sreće. Naime, kao što se može vidjeti iz fotografije koju nam je poslao jedan čitatelj prometni policajac zaustavio je Antu Gotovca koji je vozio svoj bijeli Mercedes SL 65 AMG s registarskim pločicama ZG 0070 AG. Ianče takav automobil košta nešto više od 150 tisuća eura.

Sve to ne bi bilo nimalo neuobičajeno da policajac nije Gotovca zaustavio u Jurišićevoj ulici, pored Glavne pošte. Radi se o samom centru Zagreba, inače strogoj pješačkoj zoni, tako da vrlo teško shvatiti što je Gotovac uopće tamo radio s automobilom, a još teže je shvatiti kamo je krenuo, jer da je nastavio voziti još stotinjak metara u smjeru u kojem je okrenut njegov automobil na slici došao bi na sam Trg bana Jelačića.

Dok je policajac uredno popunjavao obrasce za prekršaj koji je Gotovac počinio, nervozni vozač šetao uokolo i glasno razgovarao na mobitel. Koliku je kaznu dobio nije poznato.

S druge strane, za vjerovati je da je Gotovac jučer bio pod posebno velikom količinom stresa. Jučer je slavio četvrtu godišnjicu braka sa svojom suprugom Simonom te je u povodu toga organizirao veliki party u klubu Gallery. Ante i Simona željeli su da sve bude organizirano savršeno, kako bi na što bolji način demantirali neugodne glasine koje su se pojavile u medijima, a prema kojima u njihovom braku ima zlostavljanja.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika