17.07.2008. / 09:58

Autor: Hrvoje Šimičević

"Pokretanje bloga! Star Wars!"

Kirin pokrenuo novi blog

Glavni razlog ovoj inicijativi, kako kaže gradonačelik zaslužan za pojam JuBito, 'trasnsparetnija' je komunikacija s građanima Hrvatske, kao i prvenstveno Virovitičanima, a svi koji ostave komentar, mogu očekivati i Kirinov odgovor

"Svaki put, ma koliko dug, počinje prvim korakom - velikim ili malim", poslovično je poručio bivši ministar unutarnjih poslova i aktualni gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin u uvodu svog novog bloga na Internetu. Aludirajući na svoj zvjezdani status zbog verbalnih gafova koji su ga na kraju stajali i ministarske pozicije, Kirin se internet zajednici pridružio blogom otvarajući ga naslovom "Pokretanje bloga! Star Wars!". Glavni razlog ovoj inicijativi, kako kaže gradonačelik zaslužan za pojam JuBito, 'trasnsparetnija' je komunikacija s građanima Hrvatske, kao i prvenstveno Virovitičanima.

Tako u prvom Kirinovom tekstu, popraćenim s nekoliko fotografija, na kojima između ostalog pozira na motoru ili pak u majici JuBito, dominiraju njegova filozofska promišljanja o životu i svijetu, nadupunjena s nekoliko poslovica. Otkriva također kako trenutačno čita "Umijeće ratovanja" kineskog filozofa Sun Tzua. "Nakon svega što me pratilo kroz medije, znao sam u šali reći "da uz ovakve prijatelje meni su neprijatelji luksuz ", ali, vjerujte mi, to nikad nije poljuljalo vjeru u dobru stranu života i vjeru u ljude pa makar oni i ružno govorili o meni.", poručio je Kirin. Ovo je inače drugi Kirinov Blog, dok mu je prvi koristio za politički angažman u HDZ-u.

Kao što se i moglo očekivati, u posljednjih dva dana blog je imao priličnu posjećenost, a već je ostavljeno oko 150 komentara posjetitelja. Sam Kirin je upozorio da će svi komentari koji budu ukazivali na tuđe greške u tipkanju ili pravopisu biti izbrisani. Možda bi savjeti ovakvog tipa ipak mogli biti korisni bivšem ministru, jer u nevelikom prvom blogu dominiraju riječi poput "primjeniti", iskorisiti" ili "kometar".

"Zato surferi, nastavljam dalje u tonu slave i u stilu "Povratak Kralja ili Kiro prosviro " koristim svoj novi izričaj koji sam spreman izreći u svakom momentu i svakoj prilici "Ja sve što kažem ja ću to i reći", doslovno kaže na kraju Kirin.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika