18.07.2008. / 09:43

Autor: Marko Biočina

Policijska istraga

Policija sve bliže naručiteljima napada na Rađenovića

Policijski službenici su jučer detaljno pregledali park u Koturaškoj ulici i tamo pronašli aluminijsku šipku, vjerojatno predmet kojim je napadnut Rađenović. Radi li se uistinu o šipki kojom je napadnut Rađenović bit će poznato nakon vještačenja.

Otkriven je identitet dvojice muškaraca koji su osumnjičeni da su brutalno pretukli bivšeg direktora Zagrebačkih cesta Igora Rađenovića. Radi se o Miodragu Šimuncu (41) i Nikoli Presečkom (26), a o obojica su sinoć privedeni istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.

Navodno je policija došla na trag Šimunca i Presečkog putem informacija koje je dobila od svojih doušnika kada su se osumnjičeni u javnosti počeli žaliti kao nisu dobili novac za posao koji su obavili.

Policija je reagirala, privela ih, a Rađenović je jednog od njih prepoznao kao svog napadača. Nakon toga policijski službenici nastavili su s kriminalističkom obradom, a prema neslužbenim informacijama Presečki je priznao kako je počinio djelo koje mu se stavlja na teret, te policajcima dao informacije o naručitelju, cijeni, i razlozima napada, kao i navodnu listu ostalih ljudi koje je trebalo pretući.

Ipak, radi se o neslužbenim informacijama, tako da ih treba uzeti s rezervom. No, dokaz da je policija na dobrom tragu je i činjenica da su jučer detaljno pregledali park u Koturaškoj ulici i tamo pronašli aluminijsku šipku, vjerojatno predmet kojim je napadnut Rađenović. Radi li se uistinu o šipki kojom je napadnut Rađenović bit će poznato nakon vještačenja.

U međuvremnu, Igor Rađenović poručio je kako od policije očekuje da nakon samih napadača, otkrije i tko je naručio napad, te da to smatra najvažnijim zadatkom policije.

Vezane vijesti

'Bandić je naručio premlaćivanje Rađenovića'

'Bandić je naručio premlaćivanje Rađenovića'

Tri godine nakon što je završio u zatvoru zbog premlaćivanja Igora Rađenovića, Miodrag Šimunac odlučio je otkriti ime naručitelja. Za Vijesti RTL-a… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika