18.07.2008. / 11:21

Autor: Nina Tomljanović

Slučaj Laptalo

MUP opovrgnuo tvrdnje Jutarnjeg lista

"U pravilu ne komentiramo medijske napise, no moram odlučno opovrgnuti pisanje jednog dnevnika da je hrvatska policija, pa tako i naš ured Interpola, obrađivala Kristu Laptala. Nismo imali nikakva postupana prema njemu", izjavio je za Hinu načelnik ureda ravnatelja policije Dubravko Novak

Policija i zagrebački Ured Interpola opovrgnuli su napise Jutarnjeg lista koji je u današnjem izdanju piše da je hrvatska policija zajedno s Interpolom i nekim drugim službama obrađivala Laptala te da je kapetan uhićen u dogovoru s hrvatskim Ministarstvom unutarnjih poslova.

"U pravilu ne komentiramo medijske napise, no moram odlučno opovrgnuti pisanje jednog dnevnika da je hrvatska policija, pa tako i naš ured Interpola, obrađivala Kristu Laptala. Nismo imali nikakva postupana prema njemu", izjavio je za Hinu načelnik ureda ravnatelja policije Dubravko Novak.

Jutarnji je, pozivajući se na informacije visokog policijskog službenika, objavio kako je Laptalo znao za krijumčarenje 51 kilograma kokaina kao i da su hrvatski političari znali da Laptalo nije nevin jer je, kako piše, ranije bio sumnjiv zbog šverca droge a o tome ih je obavijestila hrvatska policija.

.

Vezane vijesti

Potpisan Sporazum o uspostavi Centra za sigurni Internet

Potpisan Sporazum o uspostavi Centra za sigurni Internet

Sporazum o strateškom partnerstvu kojim je uspostavljen Centar za sigurniji Internet potpisan je danas u Ravnateljstvu policije Ministarstva… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika