18.07.2008. / 13:35

Autor: Petra Horvat

Zagreb

Bandić: Čestitam zagrebačkoj policiji

Zagrebački je gradonačelnik pohvalio policiju zbog uhićenja napadača na Rađenovića, no rekao je i kako neće biti zadovoljan sve dok Zagrebom slobodno šeću počinitelji teških kaznenih djela

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je održao redovitu konferenciju o sigurnosti u gradu. "Čestitam policiji na uhićenju napadača na našeg direktora Igora Rađenovića, ali očekujem da brzo dođu i do nalogodavca tog vandalskog čina", rekao je Bandić.

Gradonačelnik je policiju pohvalio i zato što je utvrdila identitet mladića koji se na Thompsonovom koncertu pojavio s ustaškom ikonografijom. "To se moglo učiniti i mnogo ranije, i prije moje prošle konferencije o sigurnosti", rekao je i dodao kako je stanje sigurnosti u Zagrebu još zadovoljavajuće, no kako on, kao gradonačelnik, neće biti zadovoljan tako dugo dok počinitelji teških delikata budu slobodno šetali gradom.

Također, zagrebački je gradonačelnik izjavio kako se u Zagrebu osjeća slobodno i sigurno ali ipak je pozvao policiju da što prije riješi slučaj napada na novinara Dušana Miljuša i hulganski napad na srednjoškolca koji je preminuo.

Bandić je odbio komentirati nagađanja da je napad na Rađenovića organizirao netko iz Zagrebačkog holdinga.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika