18.07.2008. / 17:56

Autor: Hrvoje Šimičević

Uzroci pada helikoptera

Perišić: Objašnjenje MORH-a je smiješno

Perišić je izrazio ogorčenje službenim izvješćem istrage koji su doveli do nesreće u kojoj je poginula njegova supruga

Zlatko Perišić, čija je supruga prije godinu dana poginula u padu vojnog helikoptera, održao je danas konferenciju za novinare u Vinkovicima na kojoj je izrazio ogorčenje službenim obrazloženjem prema kojem je razlog ove nesreće pogrešno postavljena spužva.

„Kada me državni tajnik iz MORH-a nazvao i rekao da je službeno objavljeno kako je utvrđeno da je uzrok pada helikoptera spužva, rekao sam mu da je objašnjenje smiješno i rezultat prevelikog gledanja crtanih filmova jer je nemoguće da je spužva kriva za smrt moje Ljube. Spužva se pri visokoj temperaturi topi i zalijepi, toliko znamo iz škole i vojske. Mogli su izmisliti i bolji izgovor“, kazao je Perišić, prenosi Večernji list.

Dodao je kako se četiri dana prije nesreće Carla del Ponte s Mesićem trebela prevesti na Brijune. „U međuvremenu je izrečena sramna presuda Šljivančaninu i ostalima pa ne treba biti previše promućuran i shvatiti o čemu je rijeć. Možda će me iz MORH-a pokušati kupiti, ali neće uspjeti“, kazao je Perišić, dodavši kako će podnijeti tužbu u slučaju ako MORH ne pristane na 'nadoknadu štete'. Perišić je prošli tjedan u izjavi za Nacional.hr kazao kako za sebe ne traži ništa, ali da će se i dalje nastaviti boriti za svoju djesu, 'koja zaslužuju odštetu'.

Vezane vijesti

MORH: Nikog nismo silili na misu

MORH: Nikog nismo silili na misu

MORH je na svojim web stranicama objavio reagiranje na navode objavljene na internet stranicama Sindikata državnih i lokalnih službenika i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika