19.07.2008. / 11:33

Autor: Hrvoje Šimičević

Vikend gužve

Pojačan promet bez kolona

Gužve su zamijećene i na cestama u Istri i duž jadranske obale, a do zastoja povremeno dolazi na prilaznim cestama turističkim središtima

Početkom vikenda veliki val domaćih i stranih putnika krenuo je prema moru, a tijekom jutarnjih sati pred ulazom u tunel Sveti Rok stvorila se kolona od 17 kilometara.

Prema informacijama Hrvatskog autokluba (HAK) promet osim prema moru jača i u smjeru unutrašnjosti.  Nakon što je u prijepodnevnim satima zabilježena velika kolona ispred tunela SV. Rok, zbog čega je uveden izvanredni jednosmjerni režim u tunelima, od  10,45 promet kroz tunel Mala Kapela ponovno teče dvosmjerno a vozila se više ne isključuju na čvoru Brinje. Gužve su zamijećene i na cestama u Istri i duž jadranske obale, a do zastoja povremeno dolazi na prilaznim cestama turističkim središtima.

Jednosmjerna regulacija prometa i dalje vrijedi za tunel Sv. Rok, gdje promet teče uz prosječno 80 i 90 km/h. U smjeru Zagreba promet je od čvora Malenica do Sv. Roka pak preusmjeren na Obrovac. U oba smjera je pojačan putnički promet na graničnim prijelazima Kaštel, Pasjak, Bregana, Macelj, Stara Gradiška i Županja.

Vezane vijesti

Foto: Twiggy Elsa Hosk

Foto: Twiggy Elsa Hosk

Švedski supermodel Elsa Hosk samo je jedna od manekenki uključenih u kampanju za ovogodišnju kolekciju kupaćih kostima Calzedonia. Vrlo je zaposlena,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika