Objavljeno u Nacionalu br. 662, 2008-07-22

Autor: Ante Mihić

Trend

Prostrani obiteljski automobil s 90 KS po cijeni od 119 tisuća kuna

Testni model uvjerio nas je u štedljivost Peugeotovih HDi motora i definitivno potvrdio da su Peugeotova vozila odličan izbor odlučite li se za dulje putovanje, a ne želite svoj novac trošiti na benzinskim postajamaTestni model uvjerio nas je u štedljivost Peugeotovih HDi motora i definitivno potvrdio da su Peugeotova vozila odličan izbor odlučite li se za dulje putovanje, a ne želite svoj novac trošiti na benzinskim postajamaVeć nekoliko godina Renault i Peugeot velika su konkurencija jedni drugima u proizvodnji jednovolumena koji imaju klizna vrata, a u svojoj unutrašnjosti imaju dovoljno prostora i za putnike i za njihovu prtljagu. Putovanje u Split bio je jedan od razloga što smo inzistirali na novom Peugeotovu Partneru jer smo se željeli osobno uvjeriti u sve mogućnosti tog automobila.

Na sedam dana testa dobili smo Peugeot Partner Teppe u obiteljskoj verziji, koji je pokretao 1.6 dizelski agregat s 90 KS, koji je samo potvrdio tezu da je prilagođen za dulja putavanja, jer osim solidne snage, potrošnja goriva ovog vozila iznosila je 6,7 litara na 100 prijeđenih kilometara. Iako smo još uvijek uvjereni da će Partner izabrati svi oni koji automobil češće koriste za svoja putovanja, nema sumnje da će zbog svoje ekonomičnosti i upravljivosti privući i one koji žele automobil za gradsku vožnju, ali s mnogo putničkog prostora.

Peugeot Partner Teppe je uistinu višenamjensko vozilo, a namijenjen je onima koji žele automobil za posao, putovanja, obitelj te slobodno vrijeme jer će u jednom automobilu uspjeti spojiti sve te karakteristike. Cijena osnovnog modela iznosi 119.000 kuna, što je dodatni plus ovom vozilu. Najopremljeniji Partner dolazi u opremi outdoor, s motorom od 110 KS, i ističe se masivnijim odbojnicima, a sama karoserija mu je malo povišena. Cijena najopremljenijeg modela iznosi 153.000 kuna. Stoga svi vi željni dugih putovanja, dobrog provoda s prijateljima ili obitelji slobodno izaberite novi Partner.

Vezane vijesti

Kutjevačkom vinu zlato u Francuskoj

Kutjevačkom vinu zlato u Francuskoj

Vino "de Gotho Aureus Chardonnay 2008" proizvođača Kutjevo d.d. osvojilo je zlatnu medalju na nedavno održanom 17. po redu svjetskom natjecanju vina… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika