Objavljeno u Nacionalu br. 662, 2008-07-22

Autor: Ante Mihić

Trend

Electroluxovi usisavači za jednostavno čišćenje doma

Electrolux predstavlja Twinclean, novi učinkoviti usisavač za sve vrste površina koji je dostupan u tri atraktivne dizajnerske boje. Čisti filtri osiguravaju kvalitetno usisavanje i prikupljanje prljavštine. Samo je jedan od dvaju Twincleanovih glavnih filtera HEPA H12 perivih u vodi uvijek aktivan, a drugi služi kao rezerva. Kada zasvijetli pokazivač čistoće filtra, korisnik jednostavno treba izvući jedinicu filtra van, preokrenuti je kako bi promijenio strane filtra i ponovo je umetnuti. Prljavi filter treba okretati za puni krug dok ga obrnuti protok zraka čisti.

Cijeli postupak ne traje dulje od 10 sekundi.Twinclean je jednostavan za uporabu i pražnjenje, pa je jednostavno cijeniti njegove prednosti. Prašina se skuplja u odvojenom spremniku koji se nalazi na vrhu uređaja, gdje je korisniku najdostupniji. Pražnjenje prašine je jednostavno.

Vezane vijesti

Kutjevačkom vinu zlato u Francuskoj

Kutjevačkom vinu zlato u Francuskoj

Vino "de Gotho Aureus Chardonnay 2008" proizvođača Kutjevo d.d. osvojilo je zlatnu medalju na nedavno održanom 17. po redu svjetskom natjecanju vina… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika