07.11.2003. / 00:00

Autor: Nacionalova redakcija

POZNATI

CHRISTINA AGUILERA – ZVIJEZDA DODJELE MTV NAGRADA

CHRISTINA AGUILERA – ZVIJEZDA DODJELE MTV NAGRADA

Američka pop pjevačica Christina Aguilera bila je najveća zvijezda svečanosti dodjele nagrada američke glazbene televizijske mreže MTV, održane u škotskom gradu Edinburghu.
Doduše, više nagrada od nje dobio je 22-godišnji američki pjevač Justin Timberlake, koji je proglašen za najboljeg muškog izvođača, najboljeg pop izvođača, a dobio je i nagradu za najbolji album. Velika konkurentica Christine Aguilere Beyonce Knowles, bivša članica grupe “Destiny’s Child”, dobila je nagradu u najvažnijoj kategoriji za najbolju pjesmu, te za najbolju rhythm and blues izvedbu.
No, Christina Aguilera, koja je dobila nagradu za najbolju žensku izvedbu, zasjenila je sve svojom izvedbom na svečanosti. Došla je na pozornicu odjevena kao opatica, ali je potom jednim pokretom ruke tu odjeću skinula te ostala u vrlo oskudnom seksi kostimu, u kojem je izvela svoj veliki hit “Dirrty”. Čak je prije izvedbe upozorila roditelje da ne dopuste djeci da je gledaju. Još se nekoliko puta pojavljivala na pozornici kao voditeljica stalno mijenjajući oskudne kostime, što prokomentirala riječima: “Da se daje nagrada za onog tko je noćas pokazao više svoje kože, ja bih je sigurno dobila.”
Nagrade su još dobili Eminem za najbolji hip hop izvedbu, koji se u Edinburghu nije pojavio, zatim sastav “White Stripes” za najbolju rock-izvedbu, te britanska grupa “Coldplay” za najbolju grupu. Australska pjevačica Kylie Minogue nije dobila nagradu ali je uzbudila publiku svojim nastupom, a nijednu nagradu nije dobila niti Madonna. Sve najveće svjetske zvijezde bile su u Edinburghu, jedino je nedostajala Britney Spears, koja se ispričala zbog bolesti. Cijeli grad bio je blokiran zbog ogromnog broja obožavatelja koji su došli vidjeti svoje zvijezde.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika