23.07.2008. / 10:38

Autor: Nina Tomljanović

Prijetnja

Kirinu na blogu prijete smrću

Kirin je prijetnje kratko prokometirao kazavši kako komentar nije vidio jer je na godišnjem odmoru. "Ne shvaćam prijetnje ozbiljno jer to može napisati svaka budala“, kaže Kirin te dodaje da to samo pokazuje dobar odgoj autora

Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin na svom nedavno otvorenom blogu zaprimio je prijetnju smrću. Naime, autor komentara 411 napisao je Kirinu poruku u kojoj mu poručuje da ukoliko ne ukloni blog do 26. srpnja da "će mu likvidirat obitelj“. Devet minuta prije prijetnje stigla je na blog još jedna poruka u kojoj piše: "Kirine, gori u paklu kao tvoja kćerka". Budući da autor komentara nije potpisan, ne zna se da li poruka dolazi od iste osobe.

Kirin je prijetnje kratko prokometirao kazavši kako komentar nije vidio jer je na godišnjem odmoru. "Ne shvaćam prijetnje ozbiljno jer to može napisati svaka budala“, kaže Kirin te dodaje da to samo pokazuje dobar odgoj autora.

Rekao je i da mu nije jasno zašto je autor komentara odredio baš sljedeću subotu kao rok jer da mu taj datum ništa ne znači. Prijetnju smrću neće prijaviti policiji, jer je to kaže, posao policije a prijetnje službenim osobama moraju se istražiti po službenoj dužnosti.

Ivica Kirin je svoj drugi blog pokrenuo, kako je rekao, da bi čuo želje svojih sugrađana. Prvi i jedini tekst napisao je 15. lipnja pod naslovom "Pokretanje bloga! Star wars!" a u tekstu se može uočiti veliki broj pravopisnih grešaka.

Vezane vijesti

'Trpači' HDZ-ovih vreća

'Trpači' HDZ-ovih vreća

Podignute su optužnice protiv bivših čelnika ministarstava i državnih poduzeća koji su sudjelovali u aferi Fimi medija, a riječ je o bivšem ministru… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika