26.07.2008. / 18:14

Autor: Petra Horvat

Nesreća

Hrvatski piloti srušili se u Turskoj

Nije objavljeno što je uzrok nesreći, no pretpostavlja se kako su piloti pogrešno mislili da imaju dovoljno goriva do mjesta na kojem su trebali ponovo napuniti rezervoare

Hrvatsko ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija priopćilo je kako su se dvojica hrvatskih pilota srušila danas u Turskoj u zrakoplovima tipa cesna.

Nesreća se dogodila u turskoj pokrajini Antalyji, a pilot Stanoj Grabovac je neozlijeđen i uspio je zrakoplov spustiti gotovo neoštećen, dok je pilot Duško Radić lakše ozlijeđen, a njegov je zrakoplov potpuno uništen.

Ozlijeđeni pilot prevezen je u bolnicu u gradiću Fethiyeu, dok je drugi u hotelu u Kasu, a obitelji obojice pilota obaviještene su o nesreći. Hrvatsko veleposlanstvo u Ankari obaviješteno je o nesreći i obojici je pilota ponudilo svu potrebnu pomoć. Piloti su za vlasnika iz Velike Gorice išli u Tursku preuzeti zrakoplove.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika