27.07.2008. / 11:53

Autor: Nina Tomljanović

Obješena lutka s dresom Mirka Hrgovića

Udruga navijača Dinama osudila šokantan čin

Nepoznate osobe su sa noći s petka na subotu, ispod sjeverne tribine objesili zastrašujuću lutku obučenu u hajdukov dres broj 18 koji je inače nosio Hrgović, s druge strane dresa je bila iscrtana zvijezda petokraka. Lutka je visila na užetu a među nogama je imala baklju

Predsjednik Udruge navijača Dinama Ivan Šagud osudio je strašan čin nepoznatih huligana koji su novom Dinamovom igraču Mirku Hrgoviću pripremili šokantnu dobrodošlicu.

Nepoznate osobe su sa noći s petka na subotu, ispod sjeverne tribine objesili zastrašujuću lutku obučenu u hajdukov dres broj 18 koji je inače nosio Hrgović, s druge strane dresa je bila iscrtana zvijezda petokraka. Lutka je visila na užetu a među nogama je imala baklju.

Premda su Bad Blue Boysi nakon dolaska Hrgovića izdali priopćenje u kojem kažu da nikada neće priznati Hrgovića, Šagud je u izjavi za HTV kazao da se ta Udruga ograđuje od ispada koji se dogodio.

Rekao je da je Zagreb milijunski grad i da ima puno pojedinaca koji rade sve i svašta na svoju ruku, no on smatra da "nasilje i ovakva riješenja neće dovesti nigdje jer tu samo gubi Dinamo".

Izjavu za medije dao je i glasnogovornik Dinama Ado Kožul. On je kazao da je to strašan čin koji ne zaslužuje komentar, dok sam Hrgović nije želio ništa komentirati. Glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba izjavila je da se za počiniteljima traga te da će se po završetku postupka znati kako će se navedeno djelo okvalificirati.N

Nepoznati huligani ovim su činom još jednom poručili kako Hrgović nije dobrodošao u Dinamo i kako se još uvijek ne mogu pomiriti sa činjenicom da je igrač koji nosi priznanje "Hajdučko srce" sada član njihova kluba.

Bad Blue Boysi ga najviše prozivaju zbog tučnjave s navijačem Dinama na malonogometnom turniru. Još nakon potpisivanja ugovora su najavili da ga neće prihvatiti, a na utakmici prvog pretkola Lige prvaka s irskim Linfieldom skandirali su protiv njega i umalo prekinuli utakmicu zasuvši teren bakljama.

Vezane vijesti

Novosel, Horvatinčić i Vrbanović oslobođeni optužbe za malverzacije

Novosel, Horvatinčić i Vrbanović oslobođeni optužbe za malverzacije

Bivši čelnici NK Croatije Mirko Novosel, Tomo Horvatinčić i Damir Vrbanović nepravomoćno su danas oslobođeni optužbe za zloporabe "teške" oko 120… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika