08.11.2003. / 00:00

Autor: Tanja Simić

KRIMINAL

BAJAKOVO: ZAPLJENA 21 KILOGRAMA HEROINA

BAJAKOVO: ZAPLJENA 21 KILOGRAMA HEROINA

Na graničnome prijelazu Bajakovo u Vukovarskosrijemskoj županiji u noći s četvrtka na petak zaplijenjen je 21 kilogram i 464 grama heroina, najveća količina krijumčarenog heroina u proteklih nekoliko godina. Drogu su kroz Hrvatsku pokušala prokrijumčariti dvojica bugarskih državljana na mjestu rezervnog kotača u osobnom automobilu, a vrijednost zaplijenjenog heroina procjenjuje se na pola milijuna eura.
Prema riječima pročelnika Carinarnice Osijek Petra Bošnjakovića, dvojica bugarskih državljana koji su pokušali prokrijumčariti heroin kroz Hrvatsku zbog tog će prekršaja biti novčano kažnjeni s 1,9 milijuna kuna. Za kažnjivo djelo koje su počinili, kako je rekao načelnik policijske uprave Marijan Tomurad, predviđena je dugotrajna zatvorska kazna.
Nad dvojicom bugarskih državljana, od kojih je jedan rođen godine 1957. a drugi 1971., traje kriminalistička obrada, a u subotu će biti privedeni u istražni centar Županijskoga suda u Vukovaru.

Vezane vijesti

Brad Pittu zaplijenjeno 85 pušaka

Brad Pittu zaplijenjeno 85 pušaka

Mađarska antiteroristička jedinica zaplijenila je oružje sa seta Brad Pittovog filma 'World War Z'. Specijalna jedinica mađarske policije upala je u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika