29.07.2008. / 09:26

Autor: Nina Tomljanović

Obrazovno-edukativna akcija

Savjesnim vozačima 1000 kuna

Riječ je naime o akciji u kojoj je policija savjesne motocikliste nagrađivala sa po tisuću kuna

U Osijeku je jučer održana jedinstvena obrazovno-edukativna akcija pod nazivom "Sigurnost sa stilom". Naime, riječ je o akciji u kojoj je policija savjesne motocikliste nagrađivala sa po tisuću kuna.

Tako su primjerice policajci od vozača koji su imali kompletnu motorističku opremu te niti jedan kaznani bod, umjesto vozačke i prometne dozvole tražili broj tekućeg računa. Nagrada je uručena trojici motociklista koji nisu kršili pravila prometa.

Ovu pomalo neobičnu akciju organizirali su župan Krešimir Bubalo i Odjel za sigurnost cestovnog prometa policijske uprave Osječko- baranjske.

Župan je naglasio kako je ovo prva od akcija te da će one od sada bitii sve češće. "Mi smo željeli krenuti bez represivnih mjera, jer želimo popularizirati nošenje kacige kako bi svijest o važnosti zaštitne opreme bila na zavidnoj razini i kako bi se smanjio broj stradalih na našim cestama“, rekao je Bubalo.

Vezane vijesti

Dan narcisa: Karcinom dojke i dalje u porastu

Dan narcisa: Karcinom dojke i dalje u porastu

U Hrvatskoj je 2008. bilo 2500 žena koje su oboljele od karcinoma dojke, 2009. od njega je umrlo oko 900 žena, a bolest je i dalje u porastu,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika