30.07.2008. / 15:20

Autor: Nina Tomljanović

O istraživanju Gallup Europe

Jadranka Kosor: Građani imaju pravo na svoje mišljenje

Jadranka Kosor ističe da je Vlada poduzela niz važnih antikorupcijskih mjera, među kojima je, navodi, uvođenje osobnog identifikacijskog broja, na temelju kojega će se moći vidjeti kolika je čija imovina i kako je stečena

"Građani imaju pravo na svoje mišljenje, a naše je uvijek tražiti što možemo napraviti u borbi protiv korupcije u cijelom društvu", rekla je potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor komentirajući istraživanje Gallup Europe koje je pokazalo da građani najkorumpiranijima smatraju političare.

Jadranka Kosor ističe da je Vlada poduzela niz važnih antikorupcijskih mjera, među kojima je, navodi, uvođenje osobnog identifikacijskog broja, na temelju kojega će se moći vidjeti kolika je čija imovina i kako je stečena.

"Korupciji neprestano moramo objavljivati borbu do istrebljenja i isticati nultu toleranciju na nju", istaknula je potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor.

Vezane vijesti

Europa ne vjeruje Grcima

Europa ne vjeruje Grcima

Državljani četiriju glavnih zemalja eurozone, Francuske, Njemačke, Španjolske i Italije sumnjaju u sposobnost Grčke da se održi, no i dalje smatraju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika