01.08.2008. / 12:41

Autor: Petra Horvat

Suradnja uskoka i policije

Razbijen splitski narko lanac

Sumnja se da je ovaj lanac krijumčario drogu iz BiH, a mreža raspršivača djelovala je na području Splita i Korčule gdje su prodavali drogu

Splitsko-dalmatinska Policijska uprava priopćila je kako je razbijen lanac preprodavača droga s područja Splita, Solina, Kaštela, Imotskog, Trogira, otoka Korčule i iz BiH. Kazneno je prijavljeno 20 osoba s tih područja, a danas je u istražni centar Županijskog suda u Splitu privedeno još 8 osoba.

Koordinator te višemjesečne akcije bio je USKOK, a sudjelovali su djelatnici Odjela kriminaliteta droga splitsko-dalmatinske Policijske uprave i dubrovačko-neretvanske Policijske uprave.

Među kazneno prijavljenim osobama nalaze se i dvije osobe koje su na području Dugopolja u ožujku ove godine uhićene sa gotovo 5 kg heroina i kokaina. Također, neki od kazneno prijavljenih od ranije su u zatvoru, a više ih je nedostupno i za njima se traga.

U sklopu istrage pretraženi su i stanovi više osumnjičenih i pronađena je veća količina domaćeg i stranog novca, gotovo kilogram heroina te veća količina oružja i više mobilnih telefona.

Vezane vijesti

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

Drugi Split Pride, u čijoj je povorci po procjenama policije bilo oko 700 ljudi, protekao je u najboljem redu bez incidenata, a privedene su 73… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika