01.08.2008. / 16:38

Autor: Nina Tomljanović

Zadar

Ana Magaš posjetila Centar za socijalni rad

Premda je postupak tajan, u Centru za socijalni rad podsjećaju da Anu Magaš očekuju pripreme za susret s 12 godišnjim sinom koji je za vrijeme dok je bila u kaznionici odbijao odlaziti kod nje

Ana Magaš, najpoznatija hrvatska osuđenica danas se odazvala pozivu Centra za socijalni rad u Zadru, no o čemu je tamo razgovarala nisu željele otkriti ni ona ni njezina odvjetnica Ljubica Matijević-Vrsaljko.

Premda je postupak tajan, u Centru za socijalni rad podsjećaju da Anu Magaš očekuju pripreme za susret s 12 godišnjim sinom koji je za vrijeme dok je bila u kaznionici odbijao odlaziti kod nje.

Nakon što je odslužila kaznu od 3 godine i 3 mjeseca zbog ubojstva supruga Lucijana Magaša, 30-godišnja Ana Magaš je krajem lipnja napustila krug kaznionice u Požegi. Na početku je osuđena na osam godina zatvora, da bi joj kazna potom bila smanjena na pet godina. Pomilovao ju je i predsjednik Stjepan Mesić, a nakon toga joj je smanjena kazna i zbog dobrog vladanja. Povjerenstvo za uvjetni otpust početkom lipnja skratilo joj je zatvorsku kaznu dodatno za još dva mjeseca.

Vezane vijesti

Josipović: Trebam savjesno odraditi mandat da bi i o meni snimali

Josipović: Trebam savjesno odraditi mandat da bi i o meni snimali dokumentarac

U Zagrebu je počeo šesti po redu međunarodni festival dokumentarnog filma 'ZagrebDox'. Festival je otvorio slovački film 'Osadne' Marka Škopa, trajat… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika